Seuraava Valokynä-lehti ilmestyy syyskuussa 2022 ja sitä jaetaan Alihankinta-tapahtumassa.

Millaista näkyvyyttä yrityksesi tarvitsee?
  • Yritysesittely
  • Ilmoitus
  • Artikkeli
  • Tiedot koulutuskalenteriin

Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse sopivimmat.

Tässä julkaisussa kannattaa olla mukana! Hyvä kanava viestittää alasta kiinnostuneelle kohderyhmälle - edulliseen hintaan.

Mediakortti (päivitetty 22.6.2022)
Media Card in English

Aputiedosto yritysesittelysivun suunnittelemiseen

TILAA ESITTELYSIVU - VIELÄ EHTII MUKAAN!

TILAA ILMOITUSSIVU - VIELÄ EHTII MUKAAN!

Markkinanumeron esittelysivut julkaistaan myös digitaalisena versiona kotisivustollamme!
Näköislehdet 2018-2019 ja yksittäisiä artikkeleita.

CAC/CAM-yhdistyksen näkyvin toiminnan muoto on Valokynä-lehden julkaiseminen. Valokynä on riippumaton ja arvostettu valtakunnallinen tietokoneavusteisen suunnittelun ja valmistuksen (CAD/CAM/CAE), tuotteen elinkaarenhallinnan (PDM/PLM/ERP) sekä rakennusten tietomallinnuksen (BIM) ammattilehti.

Valokynä-lehti taustoittaa alan uutiset, paneutuu käytännön ongelmiin ja esittelee kehityksen suuntaviivoja sekä tutkimustuloksia.

Lehdessä julkaistaan asaintuntija-artikkeleita, yrityscaseja, haastatteluja, uutisia, tutkimuksia ja paljon muuta mielenkiintoista.

ANNA JUTTUVINKKI!