Jaa |

Puheenjohtajan palsta

Tuote, tieto ja strategia

Jaa |

Lauantai 4.10.2014 - Minna Innala


Olen viimepäivinä pohtinut, miten tärkeässä roolissa tuotteen elinkaarenhallinta on yrityksen strategiassa. Tehdäänkö liiketoimintastrategian yhteydessä myös tiedonhallintastrategia? Tukeeko tiedonhallintasuunnitelma yrityksen strategiaa? Vai onko nämä asiat jätetty kokonaan strategisen suunnittelun ulkopuolelle?

Avainsanat: Valokynä, Puheenjohtajan palsta, 2014, tiedonhallinta, liiketoiminta, tietopääoma, strategia


Kommentit

21.6.2019 13.50  Bea

Hyvä kirjoitus tuotteen elinkaaresta, joka liittyy vahvasti tuotesuunnitteluun. Itse teen töitä yrityksessä jossa tuotesuunnittelun kehittäminen on ajankohtainen asia. Puhuit siitä kuinka tiedon hallinta ja suunittelutiedon tallentaminen on tärkeää. Pidin erityisesti että toit Lean-ajattelun mukaan.

16.7.2021 11.39  Masa

Kiitos tästä kirjoituksesta. Olen itsekin liittänyt tuotteen elinkaaren hallinnan vain tuotekehitykseen. Tuotteesta ja tuotteen käytöstä kertyy valtavasti dataa ja tämän tiedon hallinta sekä hyödyntäminen ovat kyllä tärkeitä kun tuotteen elinkaarta ja käytettävyyttä mietin. Kaverini omistaa yrityksen, missä tuotekehitystä tehdään paljon yhteistyössä. Täytyy jakaa tämä kirjoitus hänelle jos tästä tulisi meille mielenkiintoista keskusteltavaa esille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini